30.6.2015

Korviksia laittamassa

Tiedän jo etukäteen, että tämä aihe tulee jakamaan mielipiteitä. Ei haittaa. Olen aina rakastanut koruja, joten menimme ottamaan tytöille korvikset. Coco oli myös innoissaan. Olisin ottanut Banskulle jo ihan vauvana, mutta se vaan jotenkin jäi. Nyt tuntui oikealta ajalta toteuttaa korvisprojekti.

Olin kuullut suosituksia kauppakeskus Kaaressa sijaitsevasta Sokoksen Hyvä Olo-kauneushoitolasta. Varmasti muuallakin laitetaan pienille lapsille, mutta me päädyimme kokeilemaan tätä. Ensimmäinen kertani muutenkin kyseisessä kauppakeskuksessa. Ja olipas miellyttävä kokemus. Silloin, kun opiskeluaikana asuin Kannelmäessä ja Pohjois-Haagassa tuolla paikalla oli Prisma. Sekin oli kiva kokemus arkiseen lähikaupassa käymiseen verrattuna. Nyt tilalla on ihan kunnollinen ostoskeskus, hieman suurempi kuin pelkkä Prisma :). Paljon liikkeitä. Erityisesti ihastuin Sokokseen ja ruokailumaailmaan.

Olin neljän lapsen kanssa liikkeellä, joten mentiin heidän intressien perässä. En kerennyt edes katsastaa mitään oikein kunnolla. Täytyy siis varmaan tehdä joskus uusi visiitti Kaareen. Jos kokemus jo lasten kanssa oli mukava, mitä se onkaan ihan itsekseen.

Korvisten laitto meni hyvin. Ensin laitettiin Banskulle. Sitten Cocolle. Banskun korvat olivat vielä paljon pehmeämmät ja korujan "ampuminen" oli paljon helpompaa. Toisen korvan kohdalla tuli pieni itku. Cocolla tuli itku ensimmäisen korvan kohdalla, mutta nopeasti laitettiin toinen perään ja siitä selvittiin helposti. Valittiin kultaiset korvikset. Coco halusi kukat. Banskulle valitsin vaaleanpunaiset kivet.


Humhum otti päivän asukuvan, mutta ei oikein malttanut pysyä paikallaan :) Jotain kuitenkin näette.| Tunika: Cos | Legginssit: Pieces | Kengät: Converse 2nd Hand | Laukku: 2nd Hand |

1 kommentti:

  1. Onnea tytöille korviksista. <3 Miten ovat pärjänneet niiden kanssa? Meillä tyttö sai korvikset ensimmäisen kerran 1-vuotiaana.

    VastaaPoista