29.7.2015

Helppo kesäasu ja vauvan edistysaskeleita

| Mekko: Cos | Legginssit: Lindex | Kengät: Birkenstock | Laukku: Paquetage |

Päivän asu on kokomusta, mukava, hauska ja helppo. Muuten en ole laittautunutkaan mitenkään. Ihan au naturel mennään :) kuten usein arkisin muutenkin.

Mistä aloittaa? Meillä tapahtuu paljon ja sama tarina kuin aikaisemminkin: puhelimessa olisi kuvia otettuna, mutta iltaisin ei löydy enää energiaa päivittää blogia. Päivät menee lasten kanssa touhutessa ja päivärutiineja ylläpitäessä. Vielä on kodin remontonitia ja tavaroitakin laitellaan pikkuhiljaa paikoilleen.

Sanoin muuten aikaisemmin, että nuorinta nimitän täällä blogissa Banaaniksi. Se ei vaan mitenkään istu mun suuhun :) joten, tästä lähtien vauva tunnetaan BumBumina. Vauvasta puheen ollen. Ei täällä kohta enää mitään vauvaa ole :( Miten voikin olla mahdollista. Tyttösen meno on ihan hirveän kova ja kehitystä on ihan yhtäkkiä tapahtunut huimasti. Bumbum liikkuu jo kuin pikku mittarimato. Nyt myös noustaan jo konttausasentoon ja polville pinnatuolia vasten. Samoin mahalta istualle nouseminen onnistuu, siitä itseasiassa kaikki lähtikin. Nyt ollaan treenattu myös öitä. Että nukkuminen rupeaisi sujumaan paremmin. Olen lopetellut yöimettämistä. Rankkaa puuhaa muuten. Kaikista vaikeinta on johdonmukaisuus. Aamuyön tunteina tekisi vaan mieli iskeä tissi suuhun. Ja usein aivot raksuttaakin: onko puoli viisi jo aamu. Joko voin antaa? Yleensä olen jo noin varhain antanut maitoa ja tuonut sänkyyn viereeni ja siinä ollaan jatkettu unia. Huomasin myös, että päiväunien rajoittaminen niin, että myöhään iltapäivällä (tarkoittaen klo 15 jälkeen) en enää anna nukkua. Nyt tuntuu, että yöt ovat olleet yhtenäisempia ja pikku hiljaa meille alkaa syntyä rutiinia. Juuri sitä olen kaivannut. Sitä, että voi luottaa, että yöllä saa nukuttua ne tietyt tunnit ja että välillä voisi vähän valvoakin myöhempään.

Saitte aika yksityiskohtaista tietoa. Tällaista tää elämä meillä on ja kuten muidenkin lasten kohdalla, tää on ehkä sitä väsyneintä aikaa, tietysti ensimmäisten vauvakuukausien jälkeen. 

Noin viikko sitten olin ensimmäisen yön pois kotoa BumBumin syntymän jälkeen. Tässä vielä kuvia siitä. Vietettiin tyttöjen iltaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti