12.7.2015

Kukkaloistoa sateessa

Tilasin keväällä pari kukkamekkoa Asokselta. Toinen oli häihin, joihin olimme menossa. Toisen ostin muuten vaan. Ostin varmuuden vuoksi hieman liian ison koon, koska palautus Asokselle on vielä hankalaa ja kallista. Onneksi mekko toimii hienosti ylisuurena laatikkomaisena mekkona. Se tuntuu mukavalta päällä, näyttää kivalta ja materiaalikin on miellyttävää.

Meikin kanssa leikin lämpimillä sävyillä, jotka ovatkin mun lemppareita. Koko viikkoon ei ole ollut meikkiä naamassa, koska ollaan oltu mökillä. Nyt oli kiva vähän laittautua. Jos jotain kiinnostaa voin kertoa mistä meikki koostuu. Kommentoikaa ja pyytäkää tietoja niin laitan niitä kyllä mielelläni. Löysin sopivan vedenpitävän rajausvärin Morphe Brushesilta ja meikkisivellin, jota käytin on MakeUp Geegiltä. Mulla on ollut ongelmana esim. L'orealin ja Maybellinen, taitaa mulla olla yksi Estee Lauderinkin rajausvärien kanssa, että ne suttaantuvat, koska mun silmät ovat herkät ja alkavat vuotaa helposti. En ole Suomesta vielä löytänyt vedenpitävää nestemäistä rajausväriä. Tämä, jota nyt kokeilin oli oikein hyvä! Ehkä nyt "siipirajaukset" rupeavat onnistumaan paremmin.

Päivän asu
| Mekko: Asos | Sandaalit: vanhat, en muista mistä |
Mökkireissusta on luvassa postausta seuraavaksi, kunhan saan purettua kuvat koneelle. Instagramissa olikon jo kuvia esillä. Ihanaa viikkoa kaikille. Yritän elää toivossa, että saataisiin kuitenkin lämpöä vielä tälle kesälle, vaikka säätiedot, ei niitä kovasti lupailekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti