17.8.2015

Sunnuntai parasta

Elokuu on ihana kuukausi. Tässä kuussa on juhlittu monia synttäreitä. Mulla ja mun siskolla oli synttärit. Samoin hyvällä ystävälläni ja oikeastaan useammalla ystävällä. Ja mieheni synttärit ovat vielä tulossa. Kohti syksyä kuitenkin ollaan menossa. Illat alkavat pimetä ja viiletä. Syksyinen koleus on ilmassa. Onneksi aurinkoa on kuitenkin riittänyt. Siitä iloitaan lasten kanssa päivittäin.

Asuna eilen oli

| Mekko: Asos | Kengät: DKNY | Korvikset: &OtherStories |Harja oli sopivasti jäänyt kuvaan, enkä saanut kauheen fiksusti rajattua sitä pois. No sellaista meidän arki oikeasti on. Tavarat on vähän hujan hajan ja osa vielä muuttolaatikoissa. Harja koko ajan käytössä, kun hiekkaa on joka puolella. Ja lapset flunssaisia ja kiukkuisia :(

Mutta puhutaan vähän meikistä. Sain Amerikasta MakeUp Geekiltä tilaamani Foiled luomivärit. Yksi niistä oli tämä ihana keskiyön sininen. Oli ihan pakko kokeilla. Tein kulmat vähän tummemmiksi kuin normaalisti Anastasia Brow Wizillä ja L'orealin ruskealla kulmageelillä. Pohjana on Becca valoa heijastava primer, meikkivoide Dior Air Nude. Poskilla ja ohimoilla on Chanelin moussemainen aurinko"puuteri" ja MakeUp Geekin Romance poskipuna. Huulilla Macin Koi Koral.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti