2.8.2015

Vantaan asuntomessut

Kuten tapoihin kuuluu, meitä oli vakkarimiehitys valmiina koluamaan tämän vuoden asuntomessut läpikotaisin. Meillä oli hauska päivä. Messuhuumori kukki jo alusta asti. Lounasaikaan koeajoimme Opelia ja nautimme sushi/kiinalais/thai-buffan antimista.

En jaksa hirveästi eritellä yksityiskohtia messuista. Kuvat puhukoot puolestaan. Otin kuvia niistä yksityiskohdista ja kohteista joista tykkäsin. Mainittakoon kuitenkin muutama lempikohde.

Vaikea valinta, mutta:

22 LakkaLaine oli unelmakohde. Jos ei tarvitsisi miettiä rahaa, tämä olisi aika lähellä täydellistä. Sisustus oli liian hotellimainen, kylppäreitä ihan liikaa ja julkisivu oli ruma, mutta pohja, ikkunat, käytännöllisyys, toimivuudet ja piha olivat huippua. Sisääntulo oli aivan mahtava ja plussaa siitä, että autotallista pääsi suoraan sisään taloon.

21 Profin House. Tykkäsin erityisesti uudella tavalla käytetyistä betonipinnoista ja pinnoista muutenkin tässä paritalossa. Pohja oli hyvä ja kompakti.

14 Kontio Harunire. Tässä oli ihan tavanomainen pohja ja huono keittiö. Pihakaan ei ollut mikään ihmeellinen, mutta tykkäsin hirsipinnoista ja sisustuksesta.

Tykkäsin myös

20 Kristallikuution molemmista taloista. Erityisesti mua viehätti alakerran harraste/poreallas/saunatilat, vaikka mieheni ei niille lämmennytkään.

16 Potius IsoKivi a. Tässä viehätti Pinterest-tyylinen minimalistinen sisustus. Kuten mieheni sanoisi: mikä sisustus? Talo oli myös kompakti ja kolmessa kerroksessa, kuten meidänkin tuleva talo mahdollisesti tulee olemaan. Sauna oli myös hieno.

26 Villa Kapee. Tämä kohde oli mielestäni ruma ulkoa ja liian hiihtomajamainen, mutta jokin viehätti. Parasta oli se, että ikkunat olivat suuret ja oikeissa paikoissa, vaikkakaan en tykännyt niiden muotokielestä.

Kuvat 22 LakkaLaineestaKuvat 21 Profin House
14 Kontio Harunire


20 Kristallikuutio

 16 Potius IsoKivi a


26 Villa Kapee


Ja sitten muut tykkäykset ja näyttävät yksityiskohdatEi kommentteja:

Lähetä kommentti