19.9.2015

Alkusyksyn meininkiä

Kerronpa vähän meidän päivärytmeistä. Tässä esimerkkejä muutamasta eri päivästä. Aloitamme aamut aina virkistävällä kurkkunaamiolla. Ruokailu gone wild. Uimalasit on hyväksi olla kaulassa. Ihan vaan varmuuden vuoksi.Jos aamulla ei ole kerhoa lähdemme aamupäivän seikkailuihin tai pihalle ulkoilemaan. Tällä kertaa lähdimme otattamaan BumBumista passikuvia Verkkokauppaan. Samalla tutustuttiin kaupan muuhunkin sisältöön. Oikeastaan eniten legoihin ja duploihin. Niin monia ihania! Joululahjatoiveitakin oli jo ilmassa. Ja minä kun vannoin, että meille ei tule enää yhtään legoa. Eikä tulekaan!


 
Lounaan jälkeen yleensä vähän huilitaan, katotaan joku leffa tai leikitään sisällä.  Bumbum nukkuu (toivottavasti) päiväunia. Sitten leikit jatkuu ulkona, jos ei vaan sada. Välipala syödään joko ennen ulos menoa tai sitten leikkien lomassa ulkona. Pian onkin jo illallisaika. Sekin syödään mahdollisimman nopeasti, että ulkoleikit voivat jatkua. Tällä viikolla on kerätty ötököitä, rakennettu majaa, leikitty pupuja, lohikäärmeitä ja perhettä Furbyjen kanssa.Tällä viikolla meillä on ollut tavallista enemmän iltamenoja lasten kanssa. Torstaina osallistuttiin nälkäpäiväkeräykseen lasten kanssa. Siis olimme keräämässä rahaa lippaisiin. Vaikka palvelemaan lähteminen sai aikaa säröääniä oli ilta kuitenkin tosi onnistunut ja opettavainen tilanne lapsille.Perjantaina oltiin leffassa. Se oli tyttöjen toiminta. Minä olen vetäjänä, mutta otin meidänkin lapset mukaan. Käytiin katsomassa animaatio Suuri pähkinäryöstä. Kuvissa ollaan matkalla leffaan. Perjantaina oli lakkoilua Ay-liikkeen suurmielenosoituksen johdosta. Jännitettiin onko liikenne ihan jumittunut. Mutta ihan sujuvasti päästiin Hietaniemen hautausmaan tuntumaan, johon jätettiin auto.
Tänään iltaulkoilu sujui leikkisynttärikutsujen merkeissä. Bobbe ja hänen hyvä ystävänsä olivat sopineet aamulla, että illalla on Furbyn nimeltä Ilo, synttärit. Hän täyttää 4-vuotta. Niinpä pistimme juhlat pystyyn ja pian kaikki pihan lapset olivat mukana. Tällaisina hetkinä on helppo olla äiti. Elämä on niin helppoa ja täynnä toivoa, ystävyyttä ja juhlan tuntua ihan tavallisenakin päivänä.
Viimeiseksi jää iltapala ja muut iltatouhut. Siinä vaiheessa ollaan jo niin väsyneitä, että kuvia harvoin tulee räpsittyä. Tänään iltapuuhat menivät yllättävän sujuvasti. Sitten onkin omaa aikaa, joka menee yleensä sohvalla koneen ja telkkarin ääressä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti