13.9.2015

Muutaman viikon aikana tapahtunutta

Niin vaan tää blogikirjoittelu takkuilee. Ei ole ollut intoa, tahtoa tai voimiakaan. Sen ajan, pienen hetken, jonka olen saanut itselleni olen yleensä ollut tekemättä mitään. Vaan ollut, katsonut jotain, lukenut jotain tai raivannut meidän vieläkin kaaoksessa olevaa kämppää. Eli ihan sama meininki jatkuu kuin viimeksi kun kirjoittelin. Välillä aina tulee kipinöitä kirjoitella ja jos ei muuta niin jättää jokin jälki tapahtuneesta ja muistella mitä kivaa onkaan tullut tehtyä. Odotan sitä pitkäaikaista inspiraatiota, joka jäisi päälle.

Viime aikojen lähi-idän kriisi, turvapaikanhakijat ja Suomen suhtautuminen kaikkeen tähän on ollut kovasti esillä ja mietityttänyt itseänikin. Eipä ihan hirveästi tee mieli esitellä päivän asuja tai omia turhanpäiväisyyksiä, kun maailmassa on niin paljon vääryyttä ja kärsimystä. Uutisissa ja myös monen facebook ystäväni keskusteluissa on saanut seurata Suomen talouspolitiikkaa ja leikkauksia, joita on tehtävä, jotta maamme ei ajaudu enää pahempaan tilaan. Onhan tämä vähän masentavaa kaikella lailla. Onneksi lapsilla ei ole hajuakaan kaikesta tästä maailman tuskasta. Tosin Humhumin kanssa juteltiin Syyrian tilanteesta ja pakolaisista.  Hän oli jopa kuullut aiheesta koulussa ja osasi kysellä kysymyksiä.

Kaikesta tästä huolimatta elämä rullaa eteenpäin ja kuvien muodossa näette tiivistettynä, mitä me ollaan puuhailtu ja mitä lookeja minulla on ollut.

 
Pian juttua baletti-illasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti