29.9.2015

Visit to Helsinki Day Spa and a Graduation Party

Perjantaina olin rentouttavassa kokovartalohoidossa Helsinki Day Spassa. Mulla oli lahjakortti, jonka sain viime vuoden puolella vauvakutsulahjaksi. Mahtava lahja. Kiitos vielä kaikille siihen osallistuneille. Ajankohta hoidolle oli viimein käsillä ja ai että tuli tarpeeseen. Ihanaa hemmottelua. Mun hoitaja oli erittäin miellyttävä. Ensin oli kokovartalokuorinta, jossa kuorinta-aine levitettiin ensin jalkoihin, sitten mahaan ja dekolteen alueelle, sitten käsiin ja selkään ja pyyhittiin lämpimillä pyyhkeillä pois kunkin osion jälkeen.  Kaikki tämä tehtiin selällä maatessä, selkäosuutta varten nousin istumaan. Sitten levitettiin öljyä ja samalla hierottiin kauttaaltaan samoilta alueilta kuin oli kuorittukin kevyesti. Ensin selällä maaten ja toinen puoli mahalla maaten. Hoidon jälkeen sai rentoutua lounge alueella, jossa oli tarjolla pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä, vettä, alkoholitonta skumppaa ja yrtti- ja vihreää teetä.

Hoidon jälkeen tapasin siskoni ja Danielan. Käytiin syömässä Tokyo55. Namskims. Voin suositella! Erittäin hyvää japanilaista ja sushia. Sen jälkeen mentiin leffaan. Leffaakin voin suositella. The Intern. Robert De Niro ja Anne Hathaway olivat mahtavia ja leffa herätti tunteita: sekä itkua, että hersyvää naurua.

Lauantaina olimme koko perheen voimin ylioppilasjuhlissa. Niitä onkin siunaantunut tälle kesälle ja syksylle ihanasti. Tälläkin kertaa meitä odotti kaunis koti ja kaunis perhe ja ennen kaikkea mahtavan työn tehnyt ylioppilas. Onnea vielä! Mun aika meni meidän pian kävelemään oppivan täystuhon perässä. Mikään ei tuntunut olevan häneltä turvassa.

Ollaan lähdössä mieheni kanssa reissuun ja Bumbum tulee mukaan. Mitähän siitäkin tulee täystuhon kanssa :)

Viikonlopun vaate oli raitamekko Lindexiltä. Olin asustanut sen mustalla takilla, sekin Lindexiltä ja Niken lenkkareilla. Ylppärijuhlissa kenkinä olivat H&M:n premium quality malliston mustat nahkanilkkurit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti