25.11.2015

Hurmaava nelivuotias ja illanistujaiset


Lastemme serkku, hurmaava nelivuotias neiti, vietti synttärikemujaan kahvila Mokossa. Lapsilla oli hauskaa yhdessä saippuakuplia puhallellen, taululiiduilla piirrellen ja satua kuunnellen. Vanhempien suosikki taisi olla talon tekemä kakku. Slurpsis.

Moko on täynnä sisustus ihanuuksia ja nytkin sain monta joululahjaideaa. Ihana inspiroiva ympäristö niin aikuisille kuin lapsillekin.

Synttärien jälkeen kävimme nopeasti myöhäisellä lounaalla Lie-messä. Lapset jaksoivat yllättävän hyvin, kunnes koko ravintola muuttui leikkialukseksi ja huomasimme aikamme koittaneen. Oli kotiinlähdön aika.

Viimeisin hurvittelu oli ihanat illanistujaiset. Mieheni oli Lontoossa, mutta kiitos mahtavien lastenhoitajien, pääsin mukaan hurvittelemaan. Illan kohokohtia olivat sukellusveneet, valkoinen käsilaukku, enkeli ja hyvä ruoka. Niin ja kaunis jouluinen koti tietenkin.
Illan meikkinä toimii ruskeillä sävyillä tehty smokey eye. Vaatii ehkä vielä vähän harjoittelua, mutta tykkäsin kyllä väreistä ja meikin utuisuudesta. Huulipunana Tom Fordin minihuulipuna, sävy Henry.
Ylihuomenna on pikku BumBumin synttärit. Ne pyörivät jo kovasti ajatuksissa. Eli seuraavaksi varmaankin raporttia niistä ja Thanks Givingistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti