27.1.2016

Coco's B-Day

Uuden vuoden jälkeen ensimmäiset juhlat meidän perheessämme ovat tyttäremme Coco'n syntymäpäivät. Aikoinaan, tarkemmin ottaen neljä vuotta sitten, laskettu aika oli uutena vuotena. Jännitimme syntyykö vauva tosiaan vielä sen vuoden puolella. Mutta turhaa kaikki jännittäminen. Sitkeästi vauveli halusi olla mahassani niin pitkään kuin mahdollista. Loppujen lopuksi synnytys jouduttiin käynnistämään. Eikä vielä silloinkaan mitään oikein tapahtunut, kunnes minulle laitettiin akupunktioneulat käsiin ja jalkoihin. Ja johan alkoi tapahtua! Ei ehtinyt kätilö kunnolla mukaan, kun pää oli jo ulkona. Sellainen tämä meidän neiti on ollut aina. Ottaa aikansa, mutta kun jotain päättää, tekee sen vauhdilla. Ihana, suloinen, ujo, mutta pippurinen Coco.

Synttäreiden teemana oli mikäs muu kuin Frozen. Löysin teemaan sopivat koristeet ja pinjatan fb-kirppikseltä. Ne auttoivat suuresti tunnelman luomiseen. Käytimme myös Cocon nukkeja rekvisiittana. Tarjoiluna oli siniseksi värjättyä päärynämehua, sipsiä, suolaista- ja makeaa popcornia, kukkakaalia, rieskarullia, kuppikakkuja, valkosuklaaseen dipattuja vaahtokarkkeja, karkkia ja mansikkavalkosuklaatäytekakku.

Ohjelmaan kuului discoilua, Olof-lumiukon nenän kiinnittämistä, esineiden muistamista ja pinjata.

Harmittaa, kun ei päivänsankarista tullut otettua kunnon kuvaa ja toiseksi, että nämäkin kuvat ovat aika rakeisia ja epätarkkoja. Juhlat olivat kuitenkin onnistuneet ja sankari tyytyväinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti