8.2.2016

Helsinki Music House

Muistattehan vielä ne kylmät pakkaset. Yksi kohokohta silloin oli mieheni järjestämät treffit Helsingin musiikkitalossa. Tämä oli minun ensimmäinen kertani vuonna 2011 avatussa musiikkitalossa. Itse rakennus oli jo elämys. Se on täynnä komeita linjoja ja kekseliäitä yksityiskohtia. Yleisilmeeltään se on moderni.

Akustiikka on huippuluokkaa. Olimme kuuntelemassa Sinistä samettia -tapahtumaa, joka koostui Richard Wagnerin säveltämästä Siegfridin kuolema- ja hautajaismusiikista, Beethovenin D-duuri viulukonsertosta, jossa pääsolistina oli uskomattoman taitava viulisti Nikolaj Znaider sekä Dmitri Sostakovitsin Sinfonia numero 15. Kapellimestarina oli Andrey Boreyko.


Tässä viimeisessä kuvassa on musiikkitalon naapurissa sijaitseva Kiasma. Musiikkitalosta ei tullut otettua kuvaa ulkopuolelta. Asiaan taisi vaikuttaa paukkupakkanen ja kiire sisään mennessä.

Illan asuna: | Mekko: Marimekko | Kengät: &OtherStories | Laukku: Michael Kors |

Meikissä keskityin hehkuvaan lopputulokseen näyttämättä kuitenkaan liian meikatulta. Silmissä käytin MakeupGeekin mattaisia nudeja ja ruskeita luomivärejä. Rajasin silmät Urban Decayn mustalla kynämäisellä linerilla. Ripsissä Benefitin Roller Lash. Poskissa on Macin Give me sun - poskipunaa ja varjostamassa kasvoja käytin Chanelin moussemaista Tan de Soleilia. Highlightina the Balmin Mary Lou Manizer. Huulissa  on Clarinsin Instant light, Natural Lip Perfector sävyssä 04 ja päällä Sephoran huulikiilto nro 05 Rose Petal.

Hieno kokemus. Suosittelen kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti